تقویت حافظه همیشه یکی از سوال انسان ها بوده که آیا می توان با خوردن حافظه را تقویت کرد…
در این مقاله از معجون ساز به این سوال شما پاسخ خواهیم داد با ما همراه باشید.
تقویت حافظه
برای تقویت حافظه چه کارهایی انجام دهیم؟
مصرف دمنوش های معرفی شده در این بخش به شما کمک می کند تا حافظه قوی تری داشته باشید.
گیاهان دارویی سال های متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش داشته و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه یا گنجه های اکثر ایرانی ها وجود داشته و مردم بر اساس آموزه های قدیمی از خواص زیاد آنها استفاده میکنند.
اما حالا چند سالی میشود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است.
دمنوش ها همان جوشانده های مادربزرگ ها که هر کدام برای یک درد یا بیماری خوب هستند.
امروزه در بسته بندی ها و فرم های کیسه ای یا باز در فروشگاه ها عرضه می شود.
صرف نظر از شکل و نام شان باید گفت:
که دمنوش ها لذت بی مانندی دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمی روح آدم را تازه می کنند.
پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آن ها با ما همراه باشید.
دمنوش
بسیاری از ما بر این باوریم که نمیتوان تغییری در عملکرد مغز ایجاد کرد به این معنا که هر کس با تواناییهایی به دنیا می آید، که تا پایان عمر با همان میزان توانایی ها باید زندگی کند.
به نوعی تقدیر الهی را برای این مسئله در نظر میگیریم که برخی افراد برحسب سرشت و خلقت خود حافظه خوبی دارند و از سوی دیگر فراموشی جزء جدایی ناپذیر زندگی بعضی دیگر از افراد است و نمیتوان برای بهبود آن کاری کرد.
اما باید بدانید این طور نیست حافظه را هم مانند بسیاری دیگر از توانایی ها می توان تقویت کرد.
شما هم میتوانید از فراموشی های گاه و بیگاه خود با مصرف دمنوش هایی که در قسمت پایین به آنها اشاره میکنیم خلاص شوید.
دارچین
درخت چای دارچین همیشه سبز است که از همه قسمت های آن بوی مطبوع استشمام می شود، گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا فروردین ظاهر میشود.
برگ این درخت سبز و دارای گلهای به رنگ سفید است که به عنوان ادویه در مواد غذایی هم مورد استفاده قرار می گیرد.
از دارچین می توان به عنوان محرک اعصاب آرام بخش و تقویت کننده حافظه استفاده کرد.
خواص دارچین
از دارچین می توان به عنوان محرک اعصاب، آرام بخش، تقویت کننده معده، کاهنده درد کمر و مفاصل، تصریح کننده جریان خون، نیرو بخش، تقویت کننده حافظه، افزایش دهنده فشار خون، ضد دلهره و ضد بوی بد دهان استفاده کرد.
اگر حس میکنید بیمار شدهاید چای دارچین را فراموش نکنید.
همچنین از خواص دیگر دارچین میتوان به افزایش کارایی هورمون انسولین در بدن برای افرادی که مشکل دیابت دارند اشاره کرد.
مضرات دارچین
مصرف دارچین برای زنان باردار مضر است.
مصرف بیش از حد دارچین باعث التهاب یا ورم کردن پوست زخم ها و ترکهای گوشه دهان و سوزش معده میشود.
دارچین از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز مشکلات خونی و گردش خون می شود.
چای دارچین
چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید و در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از نبات استفاده کنید.
اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش به آن باعث می شود که طبع گرم دارچین تعدیل شود.
زنجبیل
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگ های بنفش به دست می آید و اگر چه معمولا از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده میشود، ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیر زمینی آن است که ریزوم نام دارد.
زنجبیل به عنوان یک تقویت کننده حافظه و تقویت کننده معده استفاده می شود.
خواص زنجبیل
زنجبیل به عنوان یک تقویت کننده حافظه، تقویت کننده معده، تقویت کننده قوای بدن، خون ساز و تنظیم کننده ادرار، برطرف کننده عطش، درمان اسهال ساده و خونی، کاهش چربی خون، بالا رفتن فشار خون، ضد ضعف اعصاب، ضد نفخ، ضد رطوبت مزاج بلغم و ضد درد مفاصل به شمار می رود.
مضرات زنجبیل
زیاده روی در مصرف باعث ایجاد فشار خون و ضعف نیروی جنسی می شود.
زنجبیل برای افرادی که دچار زخم معده هستند توصیه نمیشود و مصرف همزمان با مصرف داروهای ضد انعقاد که برای رقیق شدن خون استفاده میشود منع شده است.
چای زنجبیل
یک قاشق چای خوری زنجبیل در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده و میل نمایید.
زعفران
گل های این گیاه دارای سه پرچم و یک مادگی است که منتهی به کلاله سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی می شود.
قسمت های مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است.
داروهای تقویت حافظه محسوب می شود.
دمنوش زعفران برای تقویت حافظه و سلولهای مغزی مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص زعفران
این دمنوش برای تقویت حافظه و سلولهای مغزی مورد استفاده قرار می گیرد.
دمنوش زعفران خاصیت اشتهاآور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش تاثیر دارد.
همچنین به هضم غذا نیز کمک می کند.
این دمنوش به علت فرح بخش بودن خاصیت ضد اضطراب و افسردگی دارد.
طرز تهیه چای زعفران
آب را در ظرف مناسبی بریزید و زعفران و عسل را اضافه و مخلوط کنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت متوسط حدود ۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید و سرو کنید.